Kontakt Foreningen for ORIGENALER

Vi er altid interesseret i at få flere medlemmer og nye samarbejdspartnere.

Randi Friis Hansen

Projektleder

Randi Friis Hansen er vores vedholdende projektleder. Hun var – sammen med Ole Bach, Randers Regnskov – initiativtager til opstart af ORIGENAL-konceptet. Sammen med Region Midtjylland og Randers Kommune arbejder Randi m.fl. nu på at etablere et nationalt center for biodiversitet, hvor også Foreningen for ORIGENALERS sekretariat fremadrettet tænkes forankret.

Kontakt
Tlf.: 29 91 73 66
E-mail: origenal@biosfaeren.dk

Kontakt-Randi-Friis-Hansen

Bestyrelse

Foreningen for ORIGENALER er en sammenslutning af økologiske landmænd, fødevareproducenter, fødevarevirksomheder, forhandlere og ildsjæle, som arbejder for at skabe et fødevaresystem, der bygger på en mangfoldighed i sorter og racer, økologi og hyperlokal produktion.

Her kan du møde vores bestyrelse:

Bjarne Hansen

Formand

Bjarne Hansen har mange års erfaring med forretningsudvikling og økologi. Tidligere som økologikonsulent i Økologisk Landsforening, senere som leder af Skovsgaard Gods og nu som kornansvarlig hos Aurion.

Kontakt
Tlf.: 54 55 06 86
E-mail: bjarne@aurion.dk

Kontakt-Bjarne-Hansen-zoom

Klaus Kastberg

Næstformand

Klaus Kastberg er til daglig uddannelsesleder for landbrugs- og dyrepasseruddannelsen på TECHCOLLEGE. Derudover har han sammen med sin familie det lille landbrug Idavang i Himmerland hvor de bl.a. har Ertebøllefåret

Kontakt
Tlf.: 24 42 77 16
E-mail: klaus.kastberg1@gmail.com

Klaus

Anders Borgen

Bestyrelsesmedlem

Anders Borgen arbejder med planteforædling og plantegenetiske ressourcer. Anders er grundlægger og daglig leder af Agrologica, som har specialiseret sig i udvikling af økologisk korn. Agrologica driver og deltager en lang række forsknings- og udviklingsaktiviteter.

Kontakt
Tlf.: 55 81 35 18
E-mail: borgen@agrologica.dk

Kontakt-Anders-Borgen-zoom

Martin Thorsøe

Kasserer

Martin Thorsøe er ansat ved Institut for Agroøkologi, Aarhus Universitet. Martin forsker i blandt andet opbygningen og markedsføring af nye kvalitetsdimensioner i bæredygtige fødevaresystemer og værdikæder.

Kontakt
Tlf.: 28 91 36 56
E-mail: martinh.thorsoe@au.dk

Kontakt-Martin-Thorsøe

Ole Sommer Bach

Bestyrelsesmedlem

Ole Sommer Bach er udviklingschef i Randers Regnskov og en erfaren konceptudvikler og formidler. Ole har desuden gennem de seneste 20 år involveret sig i bevaringen af de fødevaregenetiske ressourcer. Ole var – sammen med Randi Friis Hansen – initiativtager til opstart af ORIGENAL-konceptet. Sammen med Region Midtjylland og Randers Kommune arbejder Ole på at etablere et nationalt center for biodiversitet, hvor også Foreningen for ORIGENALERS sekretariat fremadrettet tænkes forankret.

Kontakt
Tlf.: 22 16 99 79
E-mail: osb@regnskoven.dk

Kontakt-Ole-Sommer-Bach