Bestyrelse

Foreningen for ORIGENALER er en sammenslutning af økologiske landmænd, fødevareproducenter, fødevarevirksomheder, forhandlere og ildsjæle, som arbejder for at skabe et fødevaresystem, der bygger på en mangfoldighed i sorter og racer, økologi og hyperlokal produktion.

Her kan du møde vores bestyrelse og projektleder:


Bjarne Hansen

Formand

Bjarne Hansen har mange års erfaring med forretningsudvikling og økologi. Tidligere som økologikonsulent i Økologisk Landsforening, senere som leder af Skovsgaard Gods og nu som kornansvarlig hos Aurion.

Kontakt
Tlf.: 54 55 06 86
E-mail: bjarne@aurion.dk

Klaus Kastberg

Næstformand

Klaus Kastberg er til daglig uddannelsesleder for landbrugs- og dyrepasseruddannelsen på TECHCOLLEGE. Derudover har han sammen med sin familie det lille landbrug Idavang i Himmerland hvor de bl.a. har Ertebøllefåret

Kontakt
Tlf.: 24427716
E-mail: klaus.kastberg1@gmail.com

Anders Borgen

Bestyrelsesmedlem

Anders Borgen arbejder med planteforædling og plantegenetiske ressourcer. Anders er grundlægger og daglig leder af Agrologica, som har specialiseret sig i udvikling af økologisk korn. Agrologica driver og deltager en lang række forsknings- og udviklingsaktiviteter.

Kontakt
Tlf.: 55 81 35 18
E-mail: borgen@agrologica.dk

Martin Thorsøe

Kasserer

Martin Thorsøe er ansat ved Institut for Agroøkologi, Aarhus Universitet. Martin forsker i blandt andet opbygningen og markedsføring af nye kvalitetsdimensioner i bæredygtige fødevaresystemer og værdikæder.

Kontakt
Tlf.: 28 91 36 56
E-mail: martinh.thorsoe@au.dk

Ole Sommer Bach

Bestyrelsesmedlem

Ole Sommer Bach er udviklingschef i Randers Regnskov og en erfaren konceptudvikler og formidler. Ole har desuden gennem de seneste 20 år involveret sig i bevaringen af de fødevaregenetiske ressourcer. Sammen med Region Midtjylland og Randers Kommune arbejder Ole på at etablere et nationalt center for biodiversitet, hvor også Foreningen for ORIGENALERS sekretariat fremadrettet tænkes forankret.

Kontakt
Tlf.: 22 16 99 79
E-mail: osb@regnskoven.dk

Projektledelse


Randi Friis Hansen

Projektleder

Randi Friis Hansen er selvstændig konsulent og understøtter Foreningen for ORIGENALER med projektudvikling og projektledelse. Randi har flere års erfaring med at udvikle og implementere økologiske højværdikoncepter i fødevarebranchen. Randi var projektleder for pilotprojektet Æd den og red den! i 2019 og har tidligere været ansat som seniorkonsulent i SEGES, hvor hun har drevet flere økologiske projekter frem.

Kontakt
Tlf.: 29 91 73 66
E-mail: randi@bidbid.dk

Kontakt os endelig, hvis du vil være med til at sætte Danmarks kulturskabte biodiversitet på menuen!